Zájezd na představení - Go Back for Murder

Zájezd na představení - Go Back for Murder

**Vstupenky do prvních řad jsou v prodeji na pokladně Infocentra.**

*****************Rezervace na tel. +420 608 438 118******************

Kdo tehdy vraždil? Byl odsouzen skutečný vrah? Pozoruhodná autorčina dramatizace (1960) svého vlastního detektivního románu Pět malých prasátek, v níž mladá žena Carla hodlá očistit jméno své matky.

Carlina matka byla totiž před šestnácti lety shledána vinnou z vraždy svého manžela a odsouzena k trestu smrti oběšením. Carla však v den své plnoletosti obdrží dopis, který jí matka napsala před svou smrtí. Prohlašuje v něm, že je nevinná. Carla se proto rozhodne zjistit, co se tehdy na rodinném sídle Alderbury skutečně stalo. Na pomoc si přizve slavného detektiva, o němž má ty nejlepší reference. Za pomoci pěti klíčových svědků se ponoří do historie. Mohou ještě po tak dlouhé době zjistit celou pravdu?

Na této hře, kterou nyní uvádíme v české premiéře, je zajímavá forma jejího vyprávění, scény ze současnosti se organicky prolínají s těmi retrospektivními z doby vraždy. Věříme, že toto dynamické dramatické schéma plné napětí vám nedá vydechnout do poslední chvíle.

Uvedením Pěti malých prasátek Agathy Christie navazujeme na inscenaci její Pasti na myši, kterou rovněž stejně jako v tomto případě režírovala Martina Schlegelová. Zároveň tak půjde o druhý díl z připravované trilogie s názvem 3× s Agathou Christie.

OSOBY A OBSAZENÍ

Slavný detektiv: Michal Štěrba Caroline Crale: Andrea Mohylová Amyas Crale: Petr UrbanCarla: Nicole Tisotová Philip Blake: Jan Maléř Meredith Blake: Marek Mikulášek Lady Melksham: Jana Ondrušková Miss Williams: Jana Kubátová Angela Warren: Eliška VocelováJeff Rogers: Matyáš DarnadyTurnball: Jaroslav Matějka

Délka akce: 140 minut
Rok výroby: 2024

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Sobota, 11. 5. - 16:00
Název: Zájezd na představení - Go Back For Murder
Cena: 600,00 Kč
Místo: Zájezd na představení